Κρέμα Λεμονιού


Προετοιμασία: 15 λεπτά

Υλικά

  • Ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Κορν φλαουρ 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Νερό 1 3/4 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό
  • Χυμό λεμονιού 1/3 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Ξύσμα λεμονιού 1 λεμόνι

Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ζεστό νερό. Ανακατεύουμε να λιώσουν καλά. Στη συνέχεια βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια να μη μας σβολιάσει. Όταν πάρει βράση, βάζουμε τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Αποσύρουμε από την φωτιά και αδειάζουμε την κρέμα μας σε ένα μπόλ. Όταν κρυώσει τη βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε με 1-2 φυλλαράκια μέντας.

Σχόλια