Αρνάκι στην κατσαρόλα με ταλιατέλες



Τι χρειαζόμαστε για 4/6 άτομα! ( από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά 

1 μικρή ντομάτα1/2 κιλό αρνάκι (παϊδάκια)
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζανάκι του καφέ μπράντυ
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
1 κλωνάρι θυμάρι
1 κουτάλι σούπας αλεύρι
1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμό
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1/2 κιλό ταλιατέλες
1 φλιτζανάκι του καφέ παρμεζάνα


Εκτέλεση

Βράζουμε το νερό για τις ταλιατέλες και μέχρι να γίνουν ετοιμάζουμε το αρνάκι.
Σοτάρουμε τα παϊδάκια μέχρι να τηγανιστούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα ψιλοκομμένη, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Οταν πάρει μια βράση ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά,το σκεπάζουμε και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 40λεπτα! Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και το αφήνουμε τόσο ώστε να δέσει η σάλτσα.Το σερβίρουμε με τις ταλιατέλες και από επάνω ρίχνουμε την παρμεζάνα.

Σχόλια