Σοκολατοπίτα νηστίσιμη


(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά 

600 γρ αλεύρι ,
400 γρ ζαχαρη ,
300 γρ νερό κρύο ,
200 γρ λάδι ηλιελαιο ,
1 κ. σ. σόδα ,
2 κ σ ξύδι ,
1 βανιλια,
4 κ σ κακάο
Ζάχαρη άχνη για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε τα υγρά υλικά σε μια λεκάνη και προσθέτουμε τα Στερεά υλικά.Χτυπάμε με σύρμα και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα του κέικ,ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά! Όταν κρυώσει,ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!

Σχόλια