Το πιο πορτοκαλένιο κέικ στο μούλτι














Υλικά

2 πορτοκάλια ολόκληρα ακέρωτα με τη φλούδα
2 φλυτζάνια ζάχαρη
3 αυγά
1,5 φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο

1 φαρίνα (3 φλυτζάνια)

Εκτέλεση συνταγής

Βάζετε στο μούλτι τα πορτοκάλια (χωρίς τα κουκούτσια) μέχρι να γίνει πολτός. Το βάζετε σε μια λεκάνη. Στο μούλτι χτυπάτε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν. Ρίχνετε το μίγμα στη λεκάνη με το πολτό πορτοκαλιού.
Προσθέτετε στη λεκάνη το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε να ενωθούν.
Ρίχνετε το μίγμα σε μια φόρμα στρογγυλή την οποία έχετε προηγουμένως βουτυροαλευρώσει και ψήνετε στους 180 για 1 ώρα και 15 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια μαύρης σοκολάτας στο μίγμα.
Την επόμενη μέρα είναι πιο νόστιμο!

Σχόλια