Ζυμαρικά με σπανάκι, ντοματίνια και φιλαδέλφια


















Από την αγαπημένη Σοφία!

Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικά τύπου κοχύλια
250 γρ. ντοματίνια
250 γρ. σπανάκι
300 γρ. φιλαδέλφια light
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, αλατοπιπερώνουμε και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού τους και ζεματίζουμε το σπανάκι.
Βάζουμε τα ζυμαρικά σε πυρέξ και προσθέτουμε τα ντοματίνια, το σπανάκι και το φιλαδέλφεια. Ανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά και πασπαλίζουμε από πάνω την παρμεζάνα.
Ψήνουμε για 30' στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Σχόλια